Magunkról

/Magunkról
Magunkról 2020-01-29T09:40:52+00:00

Jelenleg 3 helyszínen dolgozunk: Ajkán, Balatonfüreden és Sümegen

 

Úszóiskolánk vezetője:

Nemes- Molnár Margaréta

 

 

 

 

 

Elérhetőségeink:

Telefonos kommunikáció:

-a Pollysoknak fenntartott ügyfélszolgálati telefonunkon Barbival fogtok tudni beszélni a 06/30 272 16 44 -es számon (ez volt eddig Szilvinél) hétköznap 8.00-12.00 között. 12.00 után érkező hívásokat nem tudunk fogadni, de a következő nap délelőttje folyamán mindenkit visszahívunk.

-az új jelentkezők hívását továbbra is Kata várja a 06/30 426 12 68 -as számon hétköznap 8.00-12.00 között. 12.00 után érkező hívásokat nem tudunk fogadni, de a következő nap délelőttje folyamán mindenkit visszahívunk.

 

Az üzenetek megválaszolása is többnyire hétköznap délelőtti órákban történik.Kérjük ha hétköznap 12.00 után, vagy hétvégén szeretnétek információt megosztani velünk, ezen az úton tegyétek.
emailben: pollyuszoiskola@gmail.com
-facebookos üzenetben: https://www.facebook.com/gyogyuszi/

Szilvit ezentúl telefonon nem tudjátok elérni, hogy az adminisztrációs háttérmunkákat zavartalanul tudja végezni. Lesz olyan eset, amikor ő fog keresni benneteket telefonon bizonyos ügyekben (csoportváltás, gyógyúszás, stb.) de bejövő hívásokat ő nem fogad.

A Polly csapat jelenleg úszásoktatókból, adminisztrációs munkatársakból és

gyakornokokból áll. 

Adminisztrációs munkatársakHidi Szilvia, Halbrucker Katalin (Kata), Takács Barbara (Barbi)

 

Ajkai oktatóink (fényképes, személyes bemutatkozást lejjebb találhattok mindenkiről):

Halbrucker Kata: Manó csoport, Haladó 1-2-3-as csoportok, Felnőtt haladó csoport

Merész Vivien (Vivi): Manó csoport

Miklós Anita: Manó csoport, Kezdő csoport, Haladó csoport, Speciális kiscsoport, Felnőtt kisvizes csoport

Nemes-Molnár Margaréta: Baba (1-2) csoport, Manó csoport, Középhaladó csoport

Takács Barbara (Barbi): Baba (1-2) csoport, Középhaladó (1-2) csoport, Haladó (2-3)csoport

Tóth Emőke: Manó csoport, Kezdő csoport

segítőink:  Szigeti Éva,Tóth Hajnalka (Hajni), 

 

Hogy mikor, melyik csoportban és időpontban kivel találkozhattok?

Aki a Babácskákat várja : Hétfő 15.00 – Barbi, Vasárnap 9.15, 11.00, 12.00 -Margaréta

…a Manócskákat: Hétfő 17.00 – Kata, Szerda 17.00 -Vivi, Péntek 18.00- Emőke, Vasárnap 9.15, 11.00 -Emőke

…a Kezdőket: Hétfő 17.00, 18.00- Anita és Éva, Szerda 17.00  Anita és Emőke, Vasárnap 10.05- Emőke és Hajni

…..a Középhaladókat: Hétfő 17.00, 18.00- Barbi, Szerda 17.00- Barbi, Péntek 18.00- Barbi, Vasárnap 10.05 -Margaréta

….a Haladókat: Hétfő 16.00 – Kata , Barbi (H2-3), 18.00- Kata, Szerda 16.00  Anita (H2-3), Péntek 16.00 (H2-3) , 16.45, 17.30 (H2-3), 18.15 – Kata, Vasárnap 9.15, 10.00, 10.45 (H2-3) – Kata

…a Felnőtt mélyvizes úszókat: Vasárnap 11.30 -Kata

…a Felnőtt kisvizes úszókat: Szerda 18.00 -Anita

 

Balatonfüredi oktatóink (fényképes, személyes bemutatkozást lejjebb találhattok mindenkiről):

Homonnai- Sipos Emese : magánúszás

Merész Vivien (Vivi): Manó csoport, Kezdő csoport

Németh Tamara : Manó csoport, Középhaladó csoport, Haladó csoport, magánúszás

Nemes- Molnár Margaréta: Baba 1-2 csoport, Középhaladó csoport

segítőnk: Veszprémi Melinda

 

Hogy mikor, melyik csoportban és időpontban kivel találkozhattok?

Aki a Babácskákat várja : Péntek  18.00 Margaréta

…a Manócskákat: Péntek 18.00 -Tamara,Vivi, Melinda

…a Kezdőket: Hétfő 18.00- Vivi, Péntek 16.00 ,17.00- Vivi

…..a Középhaladókat: Hétfő 18.00 -Tamara, Péntek 15.00 ,16.00 Tamara és 17.00- Margaréta

….a Haladókat:-Kedd 15.00 Péntek 17.00 -Tamara

 

Sümegi oktatóink (fényképes, személyes bemutatkozást lejjebb találhattok mindenkiről):

Merész Vivien (Vivi): Manó csoport, Kezdő csoport, Haladó csoport

Takács Barbara (Barbi): Baba (1-2) csoport,Középhaladó (1-2) csoport

segítőnk: Bröstl Réka

 

Hogy mikor, melyik csoportban és időpontban kivel találkozhattok?

Aki a Babácskákat várja : Kedd 18.00 – Barbi

…a Manócskákat: Csütörtök 18.00 -Vivi

…a Kezdőket: Kedd 17.05- Vivi és Réka, Csütörtök 17.05- Vivi és Réka

…..a Középhaladókat: Kedd 17.05 – Barbi, Csütörtök 17.05, 18.00- Barbi

….a Haladókat: Kedd 18.00 -Vivi, Csütörtök 16.10 -Vivi, Barbi

 

A Polly Úszóiskola alapítója és vezetője:

Nemes-Molnár Margaréta vagyok, ANYA, tanító, fejlesztőpedagógus, gyermekkori rekreációs- és gyógyúszás oktató, babaúszás és születési károsodott csecsemők úszásoktatója, a Polly Úszóiskola vezetője.

Alapdiplomám tanító, koraszülött nagylányom érkezése után kezdtem érdeklődni a fejlesztőpedagógia iránt, ahol egyértelművé vált számomra, hogy mozgásterápiával szeretnék foglalkozni.

2009-ben elvégeztem a MOZGÁSTERÁPIA A TANULÁSI NEHÉZSÉGEK MEGELŐZÉSÉRE ÉS OLDÁSÁRA című tanfolyamot.
2010-11-ben végeztem a GYERMEKKORI REKREÁCIÓS- ÉS GYÓGYÚSZÁS szakirányú továbbképzést.
2012-ben az ANGOLNA BABAÚSZÁS ÉS SZÜLETÉSI KÁROSODOTT CSECSEMŐK OKTATÁSÁNAK MÓDSZERTANI ISMERETEI tanfolyamot.
2016-ban a NEURO-HIDROTERÁPIA A KORAGYERMEKKORI INTERVENCIÓBAN című tanfolyamot végeztem el.

2010 óta oktatok úszást és gyógyúszást. 2014 óta tartok foglalkozásokat Ajkán, amit kezdetben egyedül csináltam, majd az évek során Polly Úszóiskolává nőttük ki magunkat.

Örülök, hogy rátaláltam arra a hivatásra, amit szívvel-lélekkel és hatalmas örömmel tudok nap mint nap végezni.

 

Munkatársainkról bővebben:

 

Halbrucker Katalin vagyok, Kata. Anyuka, úszásoktató és adminisztrációs, ügyfélszolgálatos munkatárs. 2018. novemberétől a Polly Úszóiskola főállású dolgozója. 2001-ben végeztem védőnőként Kaposváron az Egészségügyi Főiskolán. Azóta dolgoztam  védőnőként. 2012-ben született meg kislányom, aki által a gyerekekkel való foglalkozási ismereteimet újabb és újabb gyakorlati tapasztalattal bővítettem  Védőnői munkám és kislányom, Emese kapcsán kerültem közelebbi kapcsolatba a Polly úszóiskolával. Mind anyaként, mind védőnőként nagyon örültem a 2014-ben induló babaúszásnak. Hamar bebizonyosodott az úszás pozitív hatása gyermekem egészségi állapotára, így lettem egyre és egyre elkötelezettebb az úszás és Margaréta mellett. Ekkor még csak szülőként, védőnőként, de még nem úszásoktatóként. 2016-ban kaptam lehetőséget hogy a főállásom mellett a Polly úszóiskolában is dolgozhatok. 2016-ban szereztem meg az úszásoktatói végzettséget. Azóta is a szívügyem az úszás, igyekszem a legjobb tudásomat nyújtani minden órámon, szeretek oktatni. Jelenleg manó,  haladó csoportos gyermekekkel és haladó csoportos felnőttekkel foglalkozok. Az úszásoktatás mellett hozzám futnak be az érdeklődő telefonok és nálam lehet jelezni a ki és bejelentkezéseket is, valamint igyekszem minden egyéb felmerülő kérdésben a segítséget nyújtani, tanácsot adni. Munkám ezen része is sokrétű, az úszóiskola életének mindennapos szervezésében is részt veszek. Élvezem, szeretem a munkámnak ezt a részét is, hiszen fontos és megtisztelő feladatnak érzem hogy a rendszer működésének, működtetésének aktív tagja lehetek.   Mind emberileg, mind szakmailag nagyon sokat kapok az úszás, az úszóiskola és a úszó gyermekeink által. Örülök hogy a Polly csapat tagja lehetek 2018-tól immár teljes állásban is.

 

Havasi Petra vagyok, óvó néni. Óvodapedagógusi diplomámat a Soproni Egyetemen szereztem, gyógytestnevelés specializációval. Abból kifolyólag, hogy mindig is közel állt hozzám ez a terület, folyamatosan dolgozom rajta, hogy fejlesszem tudásomat ezen a téren. Nagyon örültem, mikor megtudtam, hogy Sümegen is nyílik úszóiskola, ám elfoglaltságok miatt, én csak idén januártól tudtam csatlakozni a csapathoz. Amit egy percig nem bántam meg, hiszen az a szeretet és vidámság ami minden alkalommal a gyerekek körében vár minket megfizethetetlen, továbbá az sem utolsó, hogy egy fantasztikus csapat tagja lehetek, akiktől már e rövid idő alatt is nagyon sok mindent tanulhattam az úszásoktatásról!

 

 

Hidi Szilvia vagyok! Két 18 éves kamasz anyukája. Mindkét gyermekem a Polly Úszóiskolába jár úszni, és nagyon szeretik!
1992-ben végeztem Pápán a Jókai Mór Közgazdasági Szakközépiskolában,mint könyvelő,vállalati tervező és statisztikus. Anyagkönyvelőként kezdtem dolgozni. 2001-ben születtek meg ikergyermekeim, Dorina és Valentin. 2011-ben végeztem el egy eladói és egy üzletvezetői iskolát, majd egy Bio boltban dolgoztam. Itt ismerkedtem meg Margarétával!
2015-ben hívott Margaréta a Polly Úszóiskolába dolgozni, mint adminisztrátor! Nagy örömmel mentem, mert mindig is ez a fajta munka állt közel hozzám.
Adminisztrátorként a munkám igen összetett és sokrétű. Ha csak telefonon és számítógépen keresztül is, de végig követem minden nálunk úszó gyermek fejlődését az Úszóiskolában, kezdve a felvételtől a számukra megfelelő nap és időpont megtalálásán át egészen a magasabb csoportba rakásig. Mivel gyógyúszást is oktatunk, a velük kapcsolatos papírmunkák is hozzám tartoznak. Minden hónapban egy hétig fizethetnek nálam a szülők úszásdíjat, ezt nagyon szeretem, mert ilyenkor én is ott vagyok az uszodában és személyesen is találkozhatok a gyerekekkel és a szülőkkel.
Örülök, hogy ebben az igazán szuper csapatban dolgozhatok, és hálás vagyok Margarétának, nem csak azért mert rám gondolt mikor embert keresett erre a munkára, hanem azért is mert mindig, minden körülmények között számíthatok/tunk rá!
Várom az új jelentkezőket a Polly Úszóiskolába nagy-nagy szeretettel!!!

 

Homonnai- Sipos Emese vagyok. Fő foglalkozásom 2008 óta rendőr, 2014-ben végeztem el a Nemzeti Közszolgálati Egyetemet, most a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán dolgozom. 2007-ben szereztem vízimentő végzettséget is, ezt nyaranként a Balaton partján hasznosítom. Hobbim a motorozás, utazás és a mozgás. 2013-ban férjhez mentem, majd 2014-ben született egy kisfiunk, Marci. Amikor gyermekünk még pocaklakó volt, eldöntöttem, hogy úszásra fogunk járni, és bízom abban, hogy ez a sport végig kíséri életét. A foglalkozások alatt láttam, hogy mennyire megszerette a vizet, milyen magabiztosan mozog, és ami az egyik legfontosabb, az életmentő átfordulást is hamar elsajátította. Egy év elteltével elhatároztam, hogy én is szeretnék pici babákat vízhez szoktatni, ezért 2016 tavaszán sajátítottam el az angolna oktatás módszerét, így rendőri állásom mellett foglalkozom kisgyermekekkel az úszás keretében.Jelenleg heti egy alkalommal Balatonfüreden tartom a foglalkozásokat baba1, baba2, manó és kezdő csoportnak. A türelmem nagy, a gyerkőcök egyénisége és saját fejlődésük figyelembe vételével oktatok, az órák jó hangulatban szoktak telni. A víz iránti szeretet kialakítása, és az úszó mozgás tanítása mellett játékos formában mondókázunk a picikkel, az óvodásokkal pedig a nehezebb feladatokat gyakoroljuk, hogy a tanév végén büszkén mondhassam nekik és a szüleiknek, hogy kitartásuk gyümölcseként ősztől a középhaladó csoportba kerülnek, ahol tapasztalt, mosolygós oktatók tanítják őket. A Polly Úszóiskola színesíti évek óta az életem, a vízben töltött idő alatt mindig feltöltődöm, és bízom benne, hogy ennek a szuper oktatócsapatnak sokáig a tagja lehetek!

 

Merész Vivien Kitti vagyok, Vivi! Vácon az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán tanulok levelező tagozaton mint csecsemő-és kisgyermeknevelő. A Polly úszóiskola csapatába 2018 őszén csatlakoztam. Balatonfüreden oktatok

a manó csoportban, ahol a legfontosabb feladat a víz megszerettetése, és a vízbiztonság megszerzése, valamint a középhaladó csoportban, ahol a cél helyes technika elsajátítása. Az úszás gyermekkorom óta a kedvenc sportom, és pozitív hatásai miatt mai napig nagyon fontos szerepet játszik az életemben. Imádom az uszoda hangulatát, a vízben töltött idő úszóként és oktatóként is hatalmas feltöltődés. Hálás vagyok, hogy a csapat tagja lehetek!

 

 

Miklós Anita vagyok, tanító – művelődésszervező, uszodamester, pénzügyi – számviteli ügyintéző, gyermekkori rekreációs- és gyógyúszás oktató. 2005-ben Pápán a Jókai Mór Közgazdasági Szakközépiskolában, 2009-ben, pedig tanító – művelődésszervezőként Győrben az Apáczai Csere János főiskolán végeztem.Sajnos főiskola után nem tudtam elhelyezkedni a szakmámban, így egy céghez kerültem, ahol először értékesítési, majd termelési munkatársként dolgoztam és dolgozom azóta is.Szerettem volna visszatérni eredeti szakmámhoz és gyermekekkel foglalkozni, így született meg a gondolat, hogy jelentkezem a Polly úszóiskolába. Nagyon jó döntést hoztam, mert az az érzés, amikor egy gyermek egy „lépcsőfokot” megugrik és büszkén mutatja be tudását, az számomra leírhatatlan. Látni azt, hogy ő boldog, az minket is boldogsággal tölt el és büszkévé tesz. 2018. február óta oktatok úszást Ajkán, azóta elvégeztem a soproni Egyetemen a gyermekkori rekreációs- és gyógyúszást oktatót. Jelenleg manó, kezdő és haladó csoportokat oktatok. Örülök, hogy ennek a szuper csapatnak a tagja lehetek.

 

 

Németh Tamara vagyok.Idén költözött a család Balatonfüredre, úgy, hogy előtte senkit nem ismertünk a városban. Az oktatásnak hála egyre több ismerős, mosolygós arc akad az utcákon. Eredetileg könyvtárosként végzem a munkám, heti egy alkalommal pedig a Polly úszóiskolában gyakornoki státuszban úszást oktatok a Manó csoportban és a Haladók körében. Foglalkozásomból adódóan szeretek kapcsolatot teremteni az emberekkel, és azt kedvelem a könyvtárban és az uszodában is, hogy ezek a kapcsolatok tartalmassá válnak; nem rekednek meg a “kérem-köszönöm-jó napot-viszont látásra” alapoknál. Három gyermek anyukájaként, illetve a vizet szerető és tisztelő emberként az a véleményem, hogy úszni tudni kell. Vagyis meg kell tanulnunk és a tudást át kell adnunk a következő generációknak. A Pollynál ezt a biztonságot a gyerekek igényei és legjobb tudásom szerint igyekszem átadni nekik.

 

 

Takács Barbara vagyok, Barbi. Jelenleg végzős főiskolai hallgató a Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskolán szociális munka szakon. 2014. decemberében kerültem először kapcsolatba Margarétával, aki akkor segítőt keresett maga mellé. Egy próbaóra alkalmával közelebbről is megtekinthettem, hogyan is zajlik egy foglalkozás. Teljesen magával ragadott az uszoda, az úszás világa és immáron már több, mint 4 éve vagyok tagja a Polly csapatának. 2017 májusában Sportoktató (úszás) végzettséget szereztem. Majd ez év júniusban az Aquafitness oktató tanfolyamot is sikeresen elvégeztem. Jelenleg középhaladó, haladó csoportokat oktatok és mellette felnőtteknek tartok aquajogging foglalkozásokat és kezdő felnőtt órákat. Számomra az oktatás nem csak munka, hanem kikapcsolódás is. Hisz a gyerekektől rengeteg szeretetet és boldogságot kapunk az órákon és azokon kívül is. Szuper érzés mikor a gyerekek felismernek az uszodán kívül vagy épp az általuk készített rajzzal csalnak mosolyt az arcunkra. Már eddig is sokat kaptam a gyerekektől és a Polly lelkes csapatától.

 

Tóth Hajnalka vagyok. Ajkán lakom férjemmel és 15 éves fiammal. Iskolai tanulmányaim után elmentem dolgozni, egy autóalkatrészgyártó céghez, ahol jelenleg is dolgozom. Margaréta hirdetését látván, úgy döntöttem jelentkezem erre a segítői állásra. Az elején kissé izgultam, hogy milyen lesz a kisgyerekekkel foglalkozni, de az első pillanatoktól kezdve mindenki nagyon elfogadó és segítőkész volt, így könnyen be tudtam illeszkedni. Azóta minden foglalkozást nagyon várok, mert tudom, hogy újra találkozhatok a gyerekekkel.

Nagyon pozitív élmény, hogy a szabadidőmben olyan dolgot csinálhatok, amit igazán szeretek, és amire mindig is vágytam.

 

 

 

Varga-Oszlánszki Ilona vagyok, de mindeki Inciként ismer.
Végzettségeim:
Óvodapedagógus( 2009)
Sportoktató (Úszás) ( 2016)
Babaúszás és Születési Károsodott Csecsemők Oktatásainak Módszertani Ismeretei (2017)

2015 szeptember végén találkoztam az úszásoktatással először, és szinte azonnal ráébredtem, hogy nekem ezzel kell foglalkoznom. A gyerekek szeretete már meg volt, hiszen dolgoztam óvodában de nem volt kérdés, hogy megtaláltam azt a plusz dolgot ami addig hiányzott az életemből.
Először sikeresen elvégeztem a sportoktató, ezen belül az Úszás, majd tavaly szeptemberben már anyaként a babaúszás tanfolyamot is.
Szerencsésnek tartom magam, hogy oktatóként és már anyaként is tagja lehetek ennek a fantasztikus csapatnak. Jelenleg babaúszást tartok, illetve van egy manócska csoportom is. Úgy érzem számomra ez a két korosztály az ami a legközelebb áll a szívemhez, nagyon szeretek oktatni gyerekeket, élményt adni babáknak, szülőknek. Anyaként a babaúszás a lehető legjobb közös program. Természetesen valamennyi rálátásom volt az órákra mint oktató, de most, meg is tapasztalhattam, hogy mennyire fantasztikus dolog együtt úszni, játszani, dolgozni a saját gyermekünkkel. Leírhatatlan az élmény és az érzés.
Anyaként is csak ajánlani tudom mindenkinek.

error: Content is protected !!