Csapatunk

/Csapatunk
Csapatunk 2018-01-24T13:01:42+00:00

A Polly csapat jelenleg 7 szakképzett úszásoktatóból, 1 gyakornokból és 1 adminisztrációs munkatársból áll.

Nemes-Molnár Margaréta vagyok, ANYA, tanító, fejlesztőpedagógus, gyermekkori rekreációs- és gyógyúszás oktató, babaúszás és születési károsodott csecsemők úszásoktatója, a Polly Úszóiskola vezetője.

Alapdiplomám tanító, koraszülött nagylányom érkezése után kezdtem érdeklődni a fejlesztőpedagógia iránt, ahol egyértelművé vált számomra, hogy mozgásterápiával szeretnék foglalkozni.

2009-ben elvégeztem a MOZGÁSTERÁPIA A TANULÁSI NEHÉZSÉGEK MEGELŐZÉSÉRE ÉS OLDÁSÁRA című tanfolyamot.
2010-11-ben végeztem a GYERMEKKORI REKREÁCIÓS- ÉS GYÓGYÚSZÁS szakirányú továbbképzést.
2012-ben az ANGOLNA BABAÚSZÁS ÉS SZÜLETÉSI KÁROSODOTT CSECSEMŐK OKTATÁSÁNAK MÓDSZERTANI ISMERETEI tanfolyamot.
2016-ban a NEURO-HIDROTERÁPIA A KORAGYERMEKKORI INTERVENCIÓBAN című tanfolyamot végeztem el.

2010 óta oktatok úszást és gyógyúszást. 2014 óta tartok foglalkozásokat Ajkán, amit kezdetben egyedül csináltam, majd az évek során Polly Úszóiskolává nőttük ki magunkat.

Örülök, hogy rátaláltam arra a hivatásra, amit szívvel-lélekkel és hatalmas örömmel tudok nap mint nap végezni.

Halbrucker Kata vagyok. Anyuka, védőnéni és úszásoktató. 2001-ben végeztem védőnőként Kaposváron az Egészségügyi Főiskolán. Azóta dolgozom védőnőként. 2012-ben született meg kislányom. Aki által a gyerekekkel való foglalkozási ismereteimet újabb és újabb gyakorlati tapasztalattal bővítettem 🙂 Védőnői munkám és kislányom, Emese kapcsán kerültem közelebbi kapcsolatba a Polly úszóiskolával. Mind anyaként, mind védőnőként nagyon örültem a 2014-ben induló babaúszásnak. Hamar bebizonyosodott az úszás pozitív hatása gyermekem egészségi állapotára, így lettem egyre és egyre elkötelezettebb az úszás és Margaréta mellett. Ekkor még csak szülőként, védőnőként, de még nem úszásoktatóként. 2016-ban kaptam lehetőséget hogy a főállásom mellett a Polly úszóiskolában is dolgozhatok. 2016-ban szereztem meg az úszásoktatói végzettséget. Azóta is a szívügyem az úszás, igyekszem a legjobb tudásomat nyújtani minden órámon, szeretek oktatni. Jelenleg kezdő és középhaladó csoportos gyermekekkel foglalkozok. Mind emberileg, mind szakmailag nagyon sokat kapok az úszás, az úszóiskola és a úszó gyermekeink által.

 

Homonnai-Sipos Emese vagyok, férjemmel van egy kisfiunk, aki 5 hónapos kora óta jár úszni. Fő foglalkozásom rendőr, a diplomám mellett vízimentői végzettséggel is rendelkezem. A babaúszás foglalkozások alkalmával láttam saját és más gyerekek fejlődését, víz iránti szeretetét, így magával ragadott ez a hivatás is. Több módszert kipróbálva az Angolna módszer alapjai bizonyultak számomra a legmegfelelőbbnek, ezért 2016 tavaszán elvégeztem ezt a képzést. A Polly Úszóiskola alapítója és vezetője, Nemes-Molnár Margaréta támogatásával foglalkozhatok a balatonalmádi és balatonfüredi úszásra járó babákkal és kisgyermekekkel, három hónapos kortól négy éves korig – és ez idő alatt élvezhetem a bizalmat mind a lurkók, mind a szülők irányából. Leginkább az motivál, amikor egy víztől szinte rettegő babából pár hónap alatt egy vízbiztos búvárkodó cseperedik a „kezeim alatt”.  Szülőként babaúszással, illetve kisgyermek úszással kapcsolatos tapasztalataim is vannak, átérzem azt a helyzetet, amikor az anya, vagy apa aggódó tekintettel néz az oktatóra, hogy vajon normális-e, ha gyermeke esetleg végigsírja az úszást, kell-e ilyenkor tovább foglalkoztatni őt. Ezekre a kérdésekre így oktatóként és szülőként is választ fogok tudni adni, várom a jövő vízimádóit sok szeretettel!

Varga-Oszlánszki Ilona vagyok, de mindeki Inciként ismer.
Végzettségeim:
Óvodapedagógus( 2009)
Sportoktató (Úszás) ( 2016)
Babaúszás és Születési Károsodott Csecsemők Oktatásainak Módszertani Ismeretei (2017)

2015 szeptember végén találkoztam az úszásoktatással először, és szinte azonnal ráébredtem, hogy nekem ezzel kell foglalkoznom. A gyerekek szeretete már meg volt, hiszen dolgoztam óvodában de nem volt kérdés, hogy megtaláltam azt a plusz dolgot ami addig hiányzott az életemből.
Először sikeresen elvégeztem a sportoktató, ezen belül az Úszás, majd tavaly szeptemberben már anyaként a babaúszás tanfolyamot is.
Szerencsésnek tartom magam, hogy oktatóként és már anyaként is tagja lehetek ennek a fantasztikus csapatnak.
Jelenleg babaúszást tartok, illetve van egy manócska csoportom is.
Úgy érzem számomra ez a két korosztály az ami a legközelebb áll a szívemhez, nagyon szeretek oktatni gyerekeket, élményt adni babáknak, szülőknek.

Anyaként a babaúszás a lehető legjobb közös program. Természetesen valamennyi rálátásom volt az órákra mint oktató, de most, meg is tapasztalhattam, hogy mennyire fantasztikus dolog együtt úszni, játszani, dolgozni a saját gyermekünkkel. Leírhatatlan az élmény és az érzés.
Anyaként is csak ajánlani tudom mindenkinek.

A nevem Horváth Rozália, de mindenki csak MAZSInak szólít! Egy tíz, és egy négy éves csodálatos fiúk anyukája vagyok! Első kisfiam születése után biztos volt már, hogy gyerekekkel szeretnék hosszú távon foglalkozni, ezért a Csecsemő- és Gyermeknevelő- Gondozó Iskolát elvégeztem. 2015 szeptemberében rátaláltam a Polly Úszóiskola szuper csapatára, és a Sportoktatói OKJ-s tanfolyam elvégzése után, ma is a csapat tagja lehetek. A sok tapasztalat szerzés után, ma már a Városi Óvodában dolgozom mint úszóoktató! Hétfő délutánonként középhaladó és haladó csoportban úszó gyermekeket oktatom. Az úszásoktatás során, nagyon jó érzés látni a gyors fejlődést, és a következő szintre, ill. a következő csoportba való ugrás után is látni a gyermekek boldog arcocskáját9! Szeretettel várom a Polly Úszóiskolába jelentkező gyermekeket és felnőtteket egy jó hangulatú úszásoktatásra!

 

 

 

Benecz Angéla vagyok, Angi. Óvó néni, úszásoktató és aquafitness oktató. 2015 júniusában végeztem óvodapedagógusként a a NYME-BPK-n. 2015 nyarán költöztünk a párommal Ajkára, ahol elkezdtem óvónői pályafutásomat. 2016 szeptemberétől pedig csatlakoztam a Polly Úszóiskolához. Azonnal magával ragadott a Polly aurája, így 2016-ban el is kezdtem a Sportoktató (úszás) képzést, melyet 2017 februárjában sikeres vizsgával zártam. 2017 májusában lehetőséget kaptam, hogy elvégezhessek egy Aquafitness oktatói képzést, mellyel természetesen éltem is. Az aquafitness tulajdonképpen egy gyűjtőfogalom, amely magában foglal rengeteg féle vízben végezhető mozgást (aquaaerobic, aquarelax, aquadance, stb), melyek jóval ízület kímélőbbek szárazföldi társaiknál. Ezáltal a képzés által megnyílt az utam a felnőttek oktatásának világa felé is! 🙂
Úgy gondolom, az óvodában már megszerzett tapasztalataimat jól tudom alkalmazni az úszás óráimon is, hiszen a foglalkoztatott korosztály majdnem ugyanaz. A Pollyban a Manócska órák „az én asztalom” 🙂 , de van egy kezdő csoportom is, ahol második oktatóként vagyok jelen. Imádom a manócskáimat! Nagyon lelkesek, mindenki a saját fejlettségéhez mérten küzd és gyakorol minden órán. Rengeteget fejlődnek óráról órára, és nehéz, de büszkeséggel tölt el, amikor szinte egyik pillanatról a másikra már átengedhetek egy-egy manócskát a kezdő csoportba.
Azóta sokkal közelebb kerültem én magam is a vízhez, a vizes foglalkozásokhoz. Igyekszem minden órát úgy végig csinálni, hogy abban jelen legyen a megszokottság, de az újdonság, az új kihívás is. Nagyon sokat kaptam eddig is a Pollytól, a gyerekektől, és biztos vagyok, hogy ez a továbbiakban csak fokozódik!

Takács Barbara vagyok, Barbi. Jelenleg még főiskolai hallgató a Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskolán szociális munka szakon.
2014. decemberében kerültem először kapcsolatba Margarétával, aki akkor segítőt keresett maga mellé. Egy próbaóra alkalmával közelebbről is megtekinthettem, hogyan is zajlik egy foglalkozás. Teljesen magával ragadott az uszoda, az úszás világa és immáron már 3 éve vagyok tagja a Polly csapatának. 2017 májusában Sportoktató (úszás) végzettséget szereztem. Majd ez év júniusban az Aquafitness oktató tanfolyamot is sikeresen elvégeztem.
Jelenleg kezdő, középhaladó, haladó csoportokat oktatok és mellette felnőtteknek tartok aquajogging foglalkozásokat. Számomra az oktatás nem csak munka, hanem kikapcsolódás is. Hisz a gyerekektől rengeteg szeretetet és boldogságot kapunk az órákon és azokon kívül is. Szuper érzés mikor a gyerekek felismernek az uszodán kívül vagy épp az általuk készített rajzzal csalnak mosolyt az arcunkra. Már eddig is sokat kaptam a gyerekektől és a Polly lelkes csapatától.

 

Hidi Szilvia vagyok! Két 16 éves kamasz anyukája. Mindkét gyermekem a Polly Úszóiskolába jár úszni, és nagyon szeretik!
1992-ben végeztem Pápán a Jókai Mór Közgazdasági Szakközépiskolában,mint könyvelő,vállalati tervező és statisztikus. Anyagkönyvelőként kezdtem dolgozni. 2001-ben születtek meg ikergyermekeim, Dorina és Valentin. 2011-ben végeztem el egy eladói és egy üzletvezetői iskolát, majd egy Bio boltban dolgoztam. Itt ismerkedtem meg Margarétával!
2015-ben hívott Margaréta a Polly Úszóiskolába dolgozni, mint adminisztrátor! Nagy örömmel mentem, mert mindig is ez a fajta munka állt közel hozzám.
Adminisztrátorként a munkám igen összetett és sokrétű. Ha csak telefonon és számítógépen keresztül is, de végig követem minden nálunk úszó gyermek fejlődését az Úszóiskolában, kezdve a felvételtől a számukra megfelelő nap és időpont megtalálásán át egészen a magasabb csoportba rakásig. Mivel gyógyúszást is oktatunk, a velük kapcsolatos papírmunkák is hozzám tartoznak. Minden hónapban egy hétig fizethetnek nálam a szülők úszásdíjat, ezt nagyon szeretem, mert ilyenkor én is ott vagyok az uszodában és személyesen is találkozhatok a gyerekekkel és a szülőkkel.
Örülök, hogy ebben az igazán szuper csapatban dolgozhatok, és hálás vagyok Margarétának, nem csak azért mert rám gondolt mikor embert keresett erre a munkára, hanem azért is mert mindig, minden körülmények között számíthatok/tunk rá!
Várom az új jelentkezőket a Polly Úszóiskolába nagy-nagy szeretettel!!!