Téli szünet

//Téli szünet

Téli szünet

TÉLI SZÜNET A POLLYBAN

2019.12.23-2020.01.05. !!!

A téli szünet kiírása után többen kérdeztetek róla, hogy akkor most mi lesz, lehet e pótolni vagy kevesebbet kell fizetnetek december hónapra.

Ennek kapcsán szeretnénk bennetek több félreértést eloszlatni.

Ebben az évben havi bérletes rendszerben dolgozunk. Ez azt jelenti minden hónapban ugyan annyiba kerül a havi bérletetek. Tartalmazzon az a hónap 3 úszós hetet vagy 5-öt. Mert IGEN!! Lesz olyan is amikor 5 alkalmatok esik egy hónapra.

Ez a december hónapra konkrétan levezetve: Itt 3 hetetek lesz lejárni a havi bérleteteket hiszen így is 3 hét marad decemberből. Így pótolni csak akkor tudtok jönni ha a 3 alkalmatok nincs meg ebben a hónapban, mert az első 3 hétben elutaztok, betegek vagytok stb.). Ezen felül nem. (heti ketteseknél értelem szerűen 6 alkalom)

Viszont, vannak olyan hónapok, amikor a ti napotokból 5 alkalom esik egy hónapra (mert adott estben pl. 5 hétfő van abban a hónapban) és értelem szerűen akkor sem emelünk a havi díjon.

Tehát nem…nem tudjátok a negyedik hetet pótolni és nem fizettek kevesebbet, viszont van az évben olyan amikor többször tudtok jönni és nem kell többet fizetnetek.

Sokan, sok helyen dolgoznak a sport területén is havi bérlettel, mi is. Sok helyen a pótlásra nincs egyáltalán lehetőség, de mi igyekszünk. Igyekszünk minden lehetőséget megteremteni arra, hogy mindenki tudjon jönni, ezért is vezettük be a havi pótlásos rendszert. Törekszünk arra, hogy mindenkinek jó legyen, de sajnos közel 400 gyereknél nem tudjuk megoldani, hogy töredékbérleteket számoljunk.

Tehát: A téli szünet nem pótolható! A téli szüneten kívül kiesett óráitok pótolhatók, az adott hónapon belül!!!

Továbbra is érvényes az hogy:

  • CSAK a szabályosan lemondott órák pótolhatók (óra lemondásáról bővebben a honlapon olvashattok: http://www.polly.hu/pollysoknak/ )
  • Az ajkai helyszínen az órák CSAK az adott hónapban pótolhatók, mivel itt minden óratípusból több van egy héten
  • A sümegi és a balatonfüredi helyszíneinken azok az órák, amelyekből 1 héten 2 nap is van óra szintén csak az adott hónapban pótolhatók. (kivéve azoknak, akik heti 2 órára járnak fixen, rájuk a decemberi pótlási lehetőség vonatkozik) Sümeg: manó, kezdő, középhaladó, haladó,Balatonfüred: kezdő, középhaladó
  • Azok az órák Sümegen és Balatonfüreden, amelyikből 1 héten csak 1 van decemberben pótolhatók, de CSAK szabályos lemondás esetén. Sümeg: baba, Balatonfüred: baba, manó, haladó
  • Ünnepnapok NEM pótolhatók (például: október 23., november 1.)
By | 2019-11-22T11:07:06+00:00 november 18th, 2019|Egyéb|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

error: Content is protected !!