Kit várunk ide?

2 (2,5)- 4 éves gyermekeket.

Ha a gyerkőc most múlt 2 éves a szülő döntése alapján várjuk a manó csoportunkba. Ha a szülő úgy érzi a gyermek még túl kicsi és önállótlan maximum 2,5 éves korig tudjuk fogadni a baba csoportban is, de 2,5 éves kortól mindenképpen a manó csoportban a helye.

Előfordulhat hogy a tőlünk felnövő vagy magasabb, önállóbb gyermekek már 4 éves kor előtt átkerülnek a kezdő csoportba, így ebben a csoportban csak pár órát töltenek.

A csoport maximális létszáma 5 fő.

Amit az oktatásról tudni kell

Tudjuk nagyon nehéz elengedni a kezüket. De végtelen büszkeség is egyben, ránézni a gyermekünkre, amikor egyedül, önállóan véghez visz valamit és ebben örömét is leli. Hogy ehhez mi kell ??   ….Elhatározás… Egy kis kitartás… A kezdet nehéz lehet… Mint ahogy ebben az életkorban minden kezdet nehéz, minden új…. De biztosak vagyunk benne hogy megéri…..

A kezdetekről, a döntésről és az elengedésről

A manóúszást a kismedencében tartjuk, 1 oktatóval maximum 6 fős csoportokban, ahova a gyerekek önállóan, az oktatóval érkeznek, szülő nélkül.  A lépcsőről dolgozunk a manócskáinkkal, így az is bátran részt vehet az órán, akinek esetleg csak a felső 2 lépcsőfokon ér le a lába!

Miről is szól a manó csoport?

Szülő nélküli első lépések önállóan a víz birodalmában. A manó csoportos úszásunkon szülő a medencetérben nem tartózkodhat, már az első órán sem. A későbbiekben, ha a gyermek már beszokott a csoportjába, nyitott órák keretein belül nyújtunk lehetőséget az óra megtekintésére.

Óra előtti és utáni gyakorlati információk

Nyitott óráink és egyéni fogadóóráink lehetőséget nyújtanak a gyermek fejlődési ütemének nyomon követésére.

Nyitott órákról és fogadóórákról bővebben

Úszóiskolánkban betartjuk az uszoda által előírt öltöző és kabinhasználati szabályokat. Az ajkai uszodában kabinok, csoportos öltözők, öltözőszekrények állnak a vendégek rendelkezésére.

Úszóiskolánkban havi díjas rendszert használunk.  Ez a díj csak az adott hónapban járható le, azonban a szabályosan lemondott órák esetén lehetőséget nyújtunk az óra pótlására az adott hónapon belül.

Havidíjról, fizetésről bővebben

Szükséges felszerelés

  • Nyilatkozat annak a gyermeknek, aki a vízbe jön, hogy nem szenved semmiféle fertőző betegségben. A nyilatkozat letölthető itt, vagy kitölthető a fizetések alkalmával az uszodában.

  • A még nem szobatiszta gyermekeknek: többrétegű, combban és derékban gumival szabályozható, mosható úszópelenka 

  • Úszósapka (kötelező), úszószemüveg (ajánlott)

  • Könnyen fel és lehúzható, gumis anyagú papucs

  • Törölköző . (Fürdőköpeny és poncsó nem ajánlott a nehezen kezelhetőség miatt)

  • Az úszósapka, úszószemüveg és a speciális úszópelenka nálunk is megvásárolható illetve bérlésre is van lehetőség.

Mikor vannak a foglalkozások?

Magánoktatást szeretnél?

További információkért kattints ide!

Bátran merem ajánlani Mindenkinek :babáknak, kisgyerekek, gyerekeknek, felnőtteknek. Kislányommal 6 hónapos kora járunk a babaúszásra. Az óra alatt a teljes test átmozgatásra kerül, melyben kedves oktatók segítenek. Azon felül a gyerekek közösséget is szokják, és az egymásra figyelést a közös (játékos) feladatoknál. Ami nálam fontos szempont volt, hogy gyermekem ne féljen a víztől és ne essen pánikba. Ezt el is értük, nem fél a víztől, örömmel megy a vízbe, ráadásul otthon a hajmosás zuhany alatt sírás nélkül történik. Későbbiekben mikor már egyedül is fog úszni, nyugodt szívvel engedhetem víz közelbe.

Jenőfi Darinka, Ajka

Mennyibe kerül?

Csoport neve Alkalom Havidíj
Csoportos úszás (5 fő/csoport) heti 1 14.000 Ft/hó
Csoportos úszás (5 fő/csoport) heti 2 25.000 Ft/hó
Magánoktatás (1 fő, 60 perc) 7000 Ft+ belépő / fő/alkalom
Egyéb dolog Vásárlás/bérlés Ár
Úszópelenka vásárlás 4000 Ft
Úszópelenka bérlés 400 Ft /alkalom
Úszósapka - textil vásárlás 790 Ft
Úszósapka - szilikon vásárlás 990 Ft
Úszósapka bérlés 100 Ft /alkalom
Úszószemüveg vásárlás 1.290 Ft
Úszószemüveg bérlés 100 Ft /alkalom

A jelentkezés menete