Kit várunk ide?

2 (2,5)- 4 éves gyermekeket.

Ha a gyerkőc most múlt 2 éves a szülő döntése alapján várjuk a manó csoportunkba. Ha a szülő úgy érzi a gyermek még túl kicsi és önállótlan maximum 2,5 éves korig tudjuk fogadni a baba csoportban is, de 2,5 éves kortól mindenképpen a manó csoportban a helye.

Előfordulhat hogy a tőlünk felnövő vagy magasabb, önállóbb gyermekek már 4 éves kor előtt átkerülnek a kezdő csoportba, így ebben a csoportban csak pár órát töltenek.

Amit az oktatásról tudni kell

Tudjuk nagyon nehéz elengedni a kezüket. De végtelen büszkeség is egyben, ránézni a gyermekünkre, amikor egyedül, önállóan véghez visz valamit és ebben örömét is leli. Hogy ehhez mi kell ??   ….Elhatározás… Egy kis kitartás… A kezdet nehéz lehet… Mint ahogy ebben az életkorban minden kezdet nehéz, minden új…. De biztosak vagyunk benne hogy megéri…..

A kezdetekről, a döntésről és az elengedésről

A manóúszást a kismedencében tartjuk, 1 oktatóval maximum 6 fős csoportokban, ahova a gyerekek önállóan, az oktatóval érkeznek, szülő nélkül.  A lépcsőről dolgozunk a manócskáinkkal, így az is bátran részt vehet az órán, akinek esetleg csak a felső 2 lépcsőfokon ér le a lába!

Miről is szól a manó csoport?

Szülő nélküli első lépések önállóan a víz birodalmában. A manó csoportos úszásunkon szülő a medencetérben nem tartózkodhat, már az első órán sem. A későbbiekben, ha a gyermek már beszokott a csoportjába, nyitott órák keretein belül nyújtunk lehetőséget az óra megtekintésére.

Óra előtti és utáni gyakorlati információk

Nyitott óráink és egyéni fogadóóráink lehetőséget nyújtanak a gyermek fejlődési ütemének nyomon követésére.

Nyitott órákról és fogadóórákról bővebben

Úszóiskolánkban betartjuk az uszoda által előírt öltöző és kabinhasználati szabályokat. Az ajkai uszodában kabinok, csoportos öltözők, öltözőszekrények állnak a vendégek rendelkezésére.

Úszóiskolánkban havi díjas rendszert használunk.  Ez a díj csak az adott hónapban járható le, azonban a szabályosan lemondott órák esetén lehetőséget nyújtunk az óra pótlására az adott hónapon belül.

Havidíjról, fizetésről bővebben

Szükséges felszerelés

  • Nyilatkozat annak a gyermeknek, aki a vízbe jön, hogy nem szenved semmiféle fertőző betegségben. A nyilatkozat letölthető itt, vagy kitölthető a fizetések alkalmával az uszodában.

  • A még nem szobatiszta gyermekeknek: többrétegű, combban és derékban gumival szabályozható, mosható úszópelenka 

  • Úszósapka (kötelező), úszószemüveg (ajánlott)

  • Könnyen fel és lehúzható, gumis anyagú papucs

  • Törölköző . (Fürdőköpeny és poncsó nem ajánlott a nehezen kezelhetőség miatt)

  • Az úszósapka, úszószemüveg és a speciális úszópelenka nálunk is megvásárolható illetve bérlésre is van lehetőség.

Mikor vannak a foglalkozások?

Magánoktatást szeretnél?

További információkért kattints ide!

Bátran merem ajánlani Mindenkinek :babáknak, kisgyerekek, gyerekeknek, felnőtteknek. Kislányommal 6 hónapos kora járunk a babaúszásra. Az óra alatt a teljes test átmozgatásra kerül, melyben kedves oktatók segítenek. Azon felül a gyerekek közösséget is szokják, és az egymásra figyelést a közös (játékos) feladatoknál. Ami nálam fontos szempont volt, hogy gyermekem ne féljen a víztől és ne essen pánikba. Ezt el is értük, nem fél a víztől, örömmel megy a vízbe, ráadásul otthon a hajmosás zuhany alatt sírás nélkül történik. Későbbiekben mikor már egyedül is fog úszni, nyugodt szívvel engedhetem víz közelbe.

Jenőfi Darinka, Ajka

Mennyibe kerül?

Csoport neve Alkalom Havidíj
Manó csoport heti 1 9.500 Ft/hó
Manó csoport heti 2 16.000 Ft/hó
Manó csoport – GYÓGYÚSZÁS heti 2  9.500 Ft/hó
Egyéb dolog Vásárlás/bérlés Ár
Úszópelenka vásárlás 4000 Ft
Úszópelenka bérlés 400 Ft /alkalom
Úszósapka – textil vásárlás 790 Ft
Úszósapka – szilikon vásárlás 990 Ft
Úszósapka bérlés 100 Ft /alkalom
Úszószemüveg vásárlás 1.290 Ft
Úszószemüveg bérlés 100 Ft /alkalom

A jelentkezés menete