Kit várunk ide

2 (2,5)- 4 éves gyermekeket.

Ha a gyerkőc most múlt 2 éves a szülő döntése alapján várjuk a manó csoportunkba. Ha a szülő úgy érzi a gyermek még túl kicsi és önállótlan maximum 2,5 éves korig tudjuk fogadni a baba csoportban is, de 2,5 éves kortól mindenképpen a manó csoportban a helye.

Előfordulhat hogy a tőlünk felnövő vagy magasabb, önállóbb gyermekek már 4 éves kor előtt átkerülnek a kezdő csoportba, így ebben a csoportban csak pár órát töltenek.

Balatonfüreden a manó csoport maximális létszáma 6 fő, 2 oktatóval.

Amit az oktatásról tudni kell

Tudjuk nagyon nehéz elengedni a kezüket. De végtelen büszkeség is egyben, ránézni a gyermekünkre, amikor egyedül, önállóan véghez visz valamit és ebben örömét is leli. Hogy ehhez mi kell ??   ….Elhatározás… Egy kis kitartás… A kezdet nehéz lehet… Mint ahogy ebben az életkorban minden kezdet, minden új…. De biztosak vagyunk benne hogy megéri…..

A manóúszást a kismedencében tartjuk, 3 oktatóval maximum 9 fős csoportokban, ahova a gyerekek önállóan, az oktatóval érkeznek, szülő nélkül.  A medence széléről dolgozunk a manócskáinkkal, így az is bátran részt vehet az órán, akinek nem le a lába!

Szülő nélküli első lépések önállóan a víz birodalmában. A manó csoportos úszásunkon szülő a medencetérben nem tartózkodhat, már az első órán sem. A későbbiekben, ha a gyermek már beszokott a csoportjába, nyitott órák keretein belül (évente 2x) nyújtunk lehetőséget az óra megtekintésére.

Nyitott óráink (évente 2x) és egyéni fogadóóráink lehetőséget nyújtanak a gyermek fejlődési ütemének nyomon követésére.

Úszóiskolánkban betartjuk az uszoda által előírt öltözőhasználati szabályokat. Az füredi uszodában csoportos öltözők, öltözőszekrények állnak a vendégek rendelkezésére.

Úszóiskolánkban havi díjas rendszert használunk.  Ez a díj csak az adott hónapban járható le, azonban a szabályosan lemondott órák esetén lehetőséget nyújtunk az óra pótlásáral.

Szükséges felszerelés

  • Nyilatkozat annak a gyermeknek, aki a vízbe jön, hogy nem szenved semmiféle fertőző betegségben. A nyilatkozat letölthető itt, vagy kitölthető a fizetések alkalmával az uszodában.

  • A még nem szobatiszta gyermekeknek: többrétegű, combban és derékban gumival szabályozható, mosható úszópelenka 

  • Úszósapka (kötelező), úszószemüveg (ajánlott)

  • Könnyen fel és lehúzható, gumis anyagú papucs

  • Törölköző (Fürdőköpeny és poncsó nem ajánlott a nehezen kezelhetőség miatt)

  • Az úszósapka, úszószemüveg és a speciális úszópelenka nálunk is megvásárolható illetve bérlésre is van lehetőség.

Mikor vannak a foglalkozások?

Magánoktatást szeretnél?

Kedves úszni vágyó gyerkőcök! Szeretném ajánlani az úszóiskolát nektek! Az oktatás remek,az oktatók kedvesek, megértők és türelmesek. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Gyermekem szó szerint beleremeg ha úszni megyünk (pozitívan), sokat fejlődött és imádja a vizet, 5 hónapos korától járunk, 2,5 éves és már Manósok vagyunk. Gyertek bátran.

Kocsyné Madar Éva, Ajka

Mennyibe kerül?

Csoport neve Alkalom Havidíj
Csoportos úszás (7 fő/csoport) 4 alkalom 20.000 Ft/hó
Magánoktatás (1 fő, 60 perc) 9000 Ft+ belépő / fő/alkalom
Egyéb dolog Vásárlás/bérlés Ár
Úszópelenka vásárlás 4000 Ft
Úszópelenka bérlés 400 Ft /alkalom
Úszósapka – textil vásárlás 790 Ft
Úszósapka – szilikon vásárlás 990 Ft
Úszósapka bérlés 100 Ft /alkalom
Úszószemüveg vásárlás 1.290 Ft
Úszószemüveg bérlés 100 Ft /alkalom

A jelentkezés menete