Kit várunk ide?

Ebbe a csoportunkba 4 éves kortól várjuk a gyermekeket. A kezdő csoportunk egy alapozó csoport, ahol a gyermek megszerezheti a kellő vízbiztonságot és megismerkedhet az alapokkal. Ide várjuk azokat a gyermekeket, akik még nem tudnak úszni. Azokat is akik félnek a víztől, fejüket nem merik beletenni, félnek ha víz éri az arcukat és ez lesz az első igazi vizes élményük. Ide várjuk továbbá azokat a gyermeket is, akik már ismerkedtek korábban a vízzel, de a hason siklásig, háton felfekvésig még nem jutottak el. A csoport maximális létszáma 7 fő.

Amit az oktatásról tudni kell

Úszóiskolánk rekreációs úszóiskola. Nem versenyeztetünk, motiválunk. Időt adunk, hogy mindenki a saját tempójában haladhasson.

Vízhez szoktatás, vízbiztonság, alapozás sok-sok türelemmel, játékosan.  Ez a csoport a megalapozója a konkrét úszásnemek későbbi tanításának.

Szülő nélküli önálló lépések  a víz birodalmában. A kezdő csoportos úszásunkon szülő a medencetérben nem tartózkodhat, már az első órán sem.

Nyitott óráink és egyéni fogadóóráink lehetőséget nyújtanak a gyermek fejlődési ütemének nyomon követésére.

Úszóiskolánkban betartjuk az uszoda által előírt öltözőhasználati szabályokat. Az füredi uszodában csoportos öltözők, öltözőszekrények állnak a vendégek rendelkezésére.

Úszóiskolánkban havi díjas rendszert használunk.  Ez a díj csak az adott hónapban járható le, azonban a szabályosan lemondott órák esetén lehetőséget nyújtunk az óra pótlásáral.

Szükséges felszerelés

  • Nyilatkozat annak a gyermeknek, aki a vízbe jön, hogy nem szenved semmiféle fertőző betegségben. A nyilatkozat letölthető itt, vagy kitölthető a fizetések alkalmával az uszodában.

  • Úszósapka (kötelező), úszószemüveg (ajánlott)

  • Könnyen fel és lehúzható, gumis anyagú papucs

  • Törölköző (Fürdőköpeny és poncsó nem ajánlott a nehezen kezelhetőség miatt)

  • Az úszósapka, úszószemüveg és a speciális úszópelenka nálunk is megvásárolható illetve bérlésre is van lehetőség.

Mikor vannak a foglalkozások?

Magánoktatást szeretnél?

Mindenkinek, aki vízhez szeretné szoktatni gyermekét csak a Pollyt ajánlom. Két gyermekes édesanya vagyok első gyermekem születésekor sajnos még nem volt Balatonfüreden Uszoda és Polly. Máshol próbáltuk de nem volt kellemes élmény ezért nem is erőltettük. Második gyermekemnél igaz kicsiit későn de 1 éves korában hallottunk a Pollyról és beiratkoztunk. Az elejétől fogva imádja. Türelmesek nincs semmi rá erőltetve a gyerekre. Mindenkinél ki várják, hogy eljusson a saját tempójában a szintekre. Minden babára, kisgyerekre óda figyelnek és ott segítenek ahol tudják segíteni az előre jutását. Ha bizonytalan vagy akkor a Pollyt próbáld ki itt biztos gyermeked imádni fogja a vizet.

Kovács-Bodor Lilla, Balatonfüred

Mennyibe kerül?

Csoport neve Alkalom Havidíj
Csoportos úszás (7 fő/csoport) 4 alkalom 20.000 Ft/hó
Magánoktatás (1 fő, 60 perc) 9000 Ft+ belépő / fő/alkalom
Egyéb dolog Vásárlás/bérlés Ár
Úszópelenka vásárlás 4000 Ft
Úszópelenka bérlés 400 Ft /alkalom
Úszósapka – textil vásárlás 790 Ft
Úszósapka – szilikon vásárlás 990 Ft
Úszósapka bérlés 100 Ft /alkalom
Úszószemüveg vásárlás 1.290 Ft
Úszószemüveg bérlés 100 Ft /alkalom

A jelentkezés menete