A felnőtt úszásoktatás során, magánfoglalkozások keretében lehetőséged van megtanulni úszni Ajkán, legyél akár 18, 48 vagy 98 éves!

  • Nem baj, ha félsz a víztől, mi majd segítünk, hogy örök barátságot kössetek!
  • Nem baj, ha nem bízol magadban, ez az órák során hamar meg fog változni!
  • Az sem gond, ha még a fejedet sem mered betenni a vízbe, türelmünk végtelen, DE fejkinntartós mellúszást nálunk nem fogsz megtanulni!
  • Viszont, ha Te már fejkitartva úszol mellben, akkor lehetőséged van nálunk megtanulni a nyak-hát-gerinckímélő jó technikát, hogy tényleg legyen értelme az uszodában eltöltött időnek. Sőt, ha már eljössz, akkor a hát- és gyorsúszást is megtanítjuk neked!

Helyszín, időpont:

A foglalkozások 60 percesek és júniustól, vasárnapi napokon lesznek az ajkai uszodában. (Ekkor már a strand bejáraton kell majd közlekedni.)  A jelentkezési lap elküldése után telefonon fogjuk egyeztetni a pontos időpontot.

Ha nem szeretnél egyedül jönni a felnőtt úszásoktatás órára, akkor szervezz be valakit magad mellé és gyertek ketten vagy hárman, így az árak is kedvezőbben alakulnak!

Lehetőséged van akár a gyermekeddel együtt megtanulni úszni, itt csak az a fontos, hogy közel azonos szinten álljatok. (Vagy mindketten kismedencések vagy mindketten mélyvízesek legyetek.)

1 fős magán úszásoktatás ára: 9000Ft/alkalom+uszodai belépők

2 fős kiscsoportos úszásoktatás ára: 7000Ft/fő/alkalom+uszodai belépők

3 fős kiscsoportos úszásoktatás ára: 6000Ft/fő/alkalom+uszodai belépők

Jelentkezés, bővebb infó:

Jelentkezési lap linkje:

https://forms.gle/F2NWG2aRL2FsEH2f8

Ha bármi egyéb kérdés felmerül benned, vagy csak szeretnél néhány szót válltani velem mielőtt elküldöd a jelentkezésed, akkor keress bátran a 30/22-44-050-es számon.

Tudj meg többet: milyen a felnőtt úszásoktatás?

Ugyan ezek az oldalak a csoportos oktatásról szólnak, de a magánórán is ugyanez zajlik, csak még intenzívebben! ;-)

Ha még nagyon az elején tartasz:
http://www.polly.hu/helyszineink/ajka/felnottoktatas-ajka/

Ha már tudsz úszni csak a technikádon szeretnél javítani:
http://www.polly.hu/felnott-halado-ajka/

Szia Kedves Margaréta! A héten Sárváron jártam a gyógyfürdőben és volt alkalmam élesben kipróbálni az úszástudományomat! :-) Nagyon jó érzés volt! Most először volt olyan az életemben, hogy strandon nyugodtan bemehetek a mélyvízbe is. Örök hálám és köszönetem ezért neked! <3

Mózerné Kulágin Judit