A nyári szünetben ismét nyári oktatás a Pollyban! Kicsiket és nagyokat egyaránt várunk: vízhezszoktatásra, úszásoktatásra, technika csiszolásra.

Mit kell tudni a nyári oktatásról?

Ajkán 06.23-tól vasárnaponként tartjuk a magánórákat 9.15-13.00-ig, Balatonfüreden több héten keresztül heti turnusokban hétfőtől péntekig várjuk a nyári oktatásra jelentkezőket.

A nyári oktatásra jelentkezőknek (Ajkán a kísérőknek is!) minden esetben meg kell váltani a belépőjegyet az uszodába/strandra! Balatonfüreden – amennyiben a szülő nem szeretne úszni – az öltöztetés idejére beengedik a szülőket az öltözőbe, azonban az oktatás ideje alatt az öltözőt el kell hagyni. Az oktatási díjat átutalással kell majd rendezni felénk a kiállított számla alapján.

A nyári oktatás helyszíne Ajkán a fedett uszoda, de bejárat a strandon keresztül.

Balatonfüreden a városi uszoda.

A nyári oktatásra szóló jelentkezési lapunk itt található:
https://forms.gle/hCu8MEd2EWMjxoEPA

Amennyiben bármi kérdés felmerül az alábbi telefonszámon elérhetők vagyunk:
+36 30/22-44-050 (Margaréta)

A magánoktatás 45 vagy 60 perces óra lehet, ez a szülő/résztvevő döntése. Piciknek, illetve középhaladó szint alatt a 45 perces foglalkozást ajánljuk.

Úszóiskolánk oktatói nagy tapasztalattal rendelkeznek SNI, ADHD-s, autista gyermekek oktatásában, módszertanunkkal a speciális igényű gyermekek/felnőttek is vízbiztonságra tehetnek szert/megtanulhatnak úszni.

Halmozottan sérült gyermekekkel, babák mozgásfejlesztésével (mozgásindításával) illetve autista felnőttekkel elsősorban Margaréta foglalkozik, a nyári oktatás idején csak az ajkai helyszínen van lehetőség hozzá kerülni, illetve nála elsőbbséget élveznek az ilyen esetek.

A nyári oktatás alatt a szülők bent tartózkodhatnak a medencetérben, azonban a speciális eseteken kívül ezt nem ajánljuk a hatékony oktatás miatt.

Magánoktatásunkról bővebben itt olvashatsz:

AJKA

BALATONFÜRED