Kit várunk ide?

Ebbe a csoportunkba várjuk azokat a felnőtteket, akik már mélyvízbiztosak, de szabályos technikájuk nincs vagy hiányos a tudásuk és ezen szeretnének változtatni vagy egy már korábban megtanult úszásnemük mellé szeretnének újat, újakat tanulni.

Amit az oktatásról tudni kell

Az úszás az egyik legkomplexebb, minden izmot megmozgató mozgásforma, a legkisebb szervezetre rótt terhelés mellett. Rengeteget segíthet és tehet az egészségedért ha jól csinálod….ha jól csinálod, vagyis jó technikával…..

Csoportosan, de mégis egyéni tempóban.

Úszóiskolánkban betartjuk az uszoda által előírt öltöző és kabinhasználati szabályokat. Az ajkai uszodában kabinok, csoportos öltözők, öltözőszekrények állnak a vendégek rendelkezésére.

Úszóiskolánkban havi díjas rendszert használunk.  Ez a díj csak az adott hónapban járható le, azonban a szabályosan lemondott órák esetén lehetőséget nyújtunk az óra pótlására az adott hónapon belül.

Szükséges felszerelés

Mikor vannak a foglalkozások?

Magánoktatást szeretnél?

Pár évvel ezelőtt már kapcsolatba kerültem a Pollyval. Margarétához jártunk babaúszásra. Egy barátnőm (Bonnyai Rita),megjelölt egy poszt alatt, hogy ki lehet próbálni a Polly óráját. És ott ragadtunk. Nagyon jó kis csapat jött össze. Takács Barbara oktatása mellett megtanultunk nem belefulladni a vízbe ,felfeküdni a víz tetejére, a hátúszást, mellúszást, és az Én kedvencemet a gyorsúszást. Barbi pár alkalommal átvitt minket a mély vízbe. Rendesen be voltam rezelve. Mély víz?? Én?? Hideg is, nem is ér le a lábam stb.stb…Aztán csak-csak belemerészkedtem. És??? Nagyon jó volt. Vége lett a második évnek is. Úgy gondolták a Pollysok, hogy kinőttem a kis vizet. „Bedobnak a mély vízbe”! Jött Kata Csak mély vízbe nem jön be velem. Egyes egyedül a mély vízben. Nagyon élvezem az órát. Sosem gondoltam volna, hogy valaha Nekem sikerülhet. Sem a bátorságom, sem a testalkatom miatt. De Ők bebizonyították, hogy igenis lehetséges. Még Nekem is. Nagyon szeretem Őket.

Huszti Szilvia, Ajka

Mennyibe kerül?

Csoport neve Alkalom Ár
Csoportos úszás (7 fő/csoport) 4 alkalom 22.000 Ft
Magánoktatás (1 fő, 45 perc) 4 alkalom 36.000 Ft + belépők
Magánoktatás (1 fő, 60 perc) 4 alkalom 48.000 Ft + belépők
Egyéb dolog Vásárlás/bérlés Ár
Úszópelenka vásárlás 7500 Ft
Úszópelenka bérlés 750 Ft /alkalom
Úszósapka – textil vásárlás 1500 Ft
Úszósapka – szilikon vásárlás 1500 Ft
Úszósapka bérlés 150 Ft /alkalom
Úszószemüveg vásárlás 1700 Ft
Úszószemüveg bérlés 170 Ft /alkalom

A jelentkezés mente