Kit várunk ide?

Ebbe a csoportunkba várjuk azokat a felnőtteket, akik már mélyvízbiztosak, de szabályos technikájuk nincs vagy hiányos a tudásuk és ezen szeretnének változtatni vagy egy már korábban megtanult úszásnemük mellé szeretnének újat, újakat tanulni.

Amit az oktatásról tudni kell

Az úszás az egyik legkomplexebb, minden izmot megmozgató mozgásforma, a legkisebb szervezetre rótt terhelés mellett. Rengeteget segíthet és tehet az egészségedért ha jól csinálod….ha jól csinálod, vagyis jó technikával…..

Miért fontos a jó technika?

Csoportosan, de mégis egyéni tempóban.

Felnőtt haladó csoportunkról bővebben

Úszóiskolánkban betartjuk az uszoda által előírt öltöző és kabinhasználati szabályokat. Az ajkai uszodában kabinok, csoportos öltözők, öltözőszekrények állnak a vendégek rendelkezésére.

Úszóiskolánkban havi díjas rendszert használunk.  Ez a díj csak az adott hónapban járható le, azonban a szabályosan lemondott órák esetén lehetőséget nyújtunk az óra pótlására az adott hónapon belül.

Havidíjról, fizetésről bővebben

Szükséges felszerelés

Mikor vannak a foglalkozások?

Magánoktatást szeretnél?

További információkért kattints ide!

Pár évvel ezelőtt már kapcsolatba kerültem a Pollyval. Margarétához jártunk babaúszásra. Egy barátnőm (Bonnyai Rita),megjelölt egy poszt alatt, hogy ki lehet próbálni a Polly óráját. És ott ragadtunk. Nagyon jó kis csapat jött össze. Takács Barbara oktatása mellett megtanultunk nem belefulladni a vízbe ,felfeküdni a víz tetejére, a hátúszást, mellúszást, és az Én kedvencemet a gyorsúszást. Barbi pár alkalommal átvitt minket a mély vízbe. Rendesen be voltam rezelve. Mély víz?? Én?? Hideg is, nem is ér le a lábam stb.stb…Aztán csak-csak belemerészkedtem. És??? Nagyon jó volt. Vége lett a második évnek is. Úgy gondolták a Pollysok, hogy kinőttem a kis vizet. “Bedobnak a mély vízbe”! Jött Kata Csak mély vízbe nem jön be velem. Egyes egyedül a mély vízben. Nagyon élvezem az órát. Sosem gondoltam volna, hogy valaha Nekem sikerülhet. Sem a bátorságom, sem a testalkatom miatt. De Ők bebizonyították, hogy igenis lehetséges. Még Nekem is. Nagyon szeretem Őket.

Huszti Szilvia, Ajka

Mennyibe kerül?

Csoport neve Alkalom Havidíj
Csoportos úszás (5 fő/csoport) heti 1 14.000 Ft/hó
Csoportos úszás (5 fő/csoport) heti 2 25.000 Ft/hó
Magánoktatás (1 fő, 60 perc) 7000 Ft+ belépő / fő/alkalom
Egyéb dolog Vásárlás/bérlés Ár
Úszópelenka vásárlás 4000 Ft
Úszópelenka bérlés 400 Ft /alkalom
Úszósapka - textil vásárlás 790 Ft
Úszósapka - szilikon vásárlás 990 Ft
Úszósapka bérlés 100 Ft /alkalom
Úszószemüveg vásárlás 1.290 Ft
Úszószemüveg bérlés 100 Ft /alkalom

A jelentkezés mente