Mi, a Polly Úszóiskola dolgozói mindig arra törekszünk, hogy a nálunk úszó gyermekek és felnőttek örömmel, stresszmentesen és támogató környezetben tudják elsajátítani az úszás alapjait.

De kik vagyunk mi?

A Polly Úszóiskola vezetője:

Nemes- Molnár Margaréta

Nemes-Molnár Margaréta vagyok, ANYA, tanító, fejlesztőpedagógus, gyermekkori rekreációs- és gyógyúszás oktató, babaúszás és születési károsodott csecsemők úszásoktatója, a Polly Úszóiskola vezetője.

Alapdiplomám tanító, koraszülött nagylányom érkezése után kezdtem érdeklődni a fejlesztőpedagógia iránt, ahol egyértelművé vált számomra, hogy mozgásterápiával szeretnék foglalkozni.

2009-ben elvégeztem a MOZGÁSTERÁPIA A TANULÁSI NEHÉZSÉGEK MEGELŐZÉSÉRE ÉS OLDÁSÁRA című tanfolyamot.
2010-11-ben végeztem a GYERMEKKORI REKREÁCIÓS- ÉS GYÓGYÚSZÁS szakirányú továbbképzést.
2012-ben az ANGOLNA BABAÚSZÁS ÉS SZÜLETÉSI KÁROSODOTT CSECSEMŐK OKTATÁSÁNAK MÓDSZERTANI ISMERETEI tanfolyamot.
2016-ban a NEURO-HIDROTERÁPIA A KORAGYERMEKKORI INTERVENCIÓBAN című tanfolyamot végeztem el.

2010 óta oktatok úszást és gyógyúszást. 2014 óta tartok foglalkozásokat Ajkán, amit kezdetben egyedül csináltam, majd az évek során Polly Úszóiskolává nőttük ki magunkat.

Örülök, hogy rátaláltam arra a hivatásra, amit szívvel-lélekkel és hatalmas örömmel tudok nap mint nap végezni.

A Polly Úszóiskola dolgozói:

Bali Mónika vagyok, Móni, Moncsi.

2014-ben szereztem óvodapedagógus diplomát Sopronban, a Nyugat-magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karán. Az év szeptembere óta főállásban dolgozom az Ajka Városi Óvodában. Katát az óvodai munkám során ismertem meg, és az ő hirdetését látva jelentkeztem a Polly Úszóiskolához kisegítőnek. Hamar magával ragadott az uszodai légkör, és a segítőkész csapat. Margaréta és Kata ajánlására jelenleg két tanfolyamot végzek, sportoktatói – úszásoktató és az Angolna Babaúszás és Születési Károsodott Csecsemők Oktatásának Módszertani Ismeretei tanfolyamokat. Mottóm: „Nem veszem komolyan az életet, de amit csinálok benne azt nagyon komolyan csinálom.” – Audrey Hepburn

Merész Vivien Kitti vagyok, Vivi!

Vácon az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán tanulok levelező tagozaton mint csecsemő-és kisgyermeknevelő. A Polly úszóiskola csapatába 2018 őszén csatlakoztam. Balatonfüreden oktatok

a manó csoportban, ahol a legfontosabb feladat a víz megszerettetése, és a vízbiztonság megszerzése, valamint a középhaladó csoportban, ahol a cél helyes technika elsajátítása. Az úszás gyermekkorom óta a kedvenc sportom, és pozitív hatásai miatt mai napig nagyon fontos szerepet játszik az életemben. Imádom az uszoda hangulatát, a vízben töltött idő úszóként és oktatóként is hatalmas feltöltődés. Hálás vagyok, hogy a csapat tagja lehetek!

Németh Tamara vagyok.

Idén költözött a család Balatonfüredre, úgy, hogy előtte senkit nem ismertünk a városban. Az oktatásnak hála egyre több ismerős, mosolygós arc akad az utcákon. Eredetileg könyvtárosként végzem a munkám, heti egy alkalommal pedig a Polly úszóiskolában gyakornoki státuszban úszást oktatok a Manó csoportban és a Haladók körében. Foglalkozásomból adódóan szeretek kapcsolatot teremteni az emberekkel, és azt kedvelem a könyvtárban és az uszodában is, hogy ezek a kapcsolatok tartalmassá válnak; nem rekednek meg a “kérem-köszönöm-jó napot-viszont látásra” alapoknál. Három gyermek anyukájaként, illetve a vizet szerető és tisztelő emberként az a véleményem, hogy úszni tudni kell. Vagyis meg kell tanulnunk és a tudást át kell adnunk a következő generációknak. A Pollynál ezt a biztonságot a gyerekek igényei és legjobb tudásom szerint igyekszem átadni nekik.