Haladó csoport

//Haladó csoport
Haladó csoport 2019-09-16T09:12:01+00:00

Haladó csoport- Mélyvízben, jó tecnikával!

A HALADÓ csoport oktatása már teljes egészében a mély vízben zajlik. Itt a gyerekek technika csiszoló feladatokat és prevenciós jelleggel tartás javító gyakorlatokat végeznek, hogy a serdülő kori hanyag tartás, illetve gerincferdülés kialakulását megelőzzük.

Haladó ( mélyvizes) csoportjaink:

Haladó 1 csoport:

Ezekben a csoportjainkban azok a gyermekek kerülhetnek, akik a mély vízben már biztonsággal közlekednek. Itt a 3 úszásnem (hát, gyors, mell) helyes technikájának elsajátítása zajlik, havi váltásos formában, tehát minden hónapban 1 konkrét úszásnemet tanulunk, tökéletesítünk, gyakorlunk. Itt is igyekszünk az egyéni tempót, fejlettségi szintet igénybe venni. A középhaladó csoportból frissen átkerült, vagy újonnan bekerült gyermekeinknek időt adunk hogy, a csoportba beilleszkedhessenek, a mély vízben ennek következtében pár óra alatt teljes magabiztosan érezhetik magukat, így esetleges félelmeiket felváltja a büszkeség érzése és ezáltal magabiztosan, könnyen és mosolyogva tudnak a helyes technikák elsajátítására koncentrálni.

Haladó 2 „gerinces” gyógyúszó csoport:

Ebbe a csoportunkba a szakorvosi javaslattal, recepttel rendelkező gerincdeformitásos, orthopédiai problémákkal küzdő, mélyvízbiztos gyermekeket várjuk. A feladatsor itt kimondottan ezen betegségcsoportok javítására lett összeállítva. Az óra folyamán végig egy állandó, speciális hátúszás alapú feladatsort végeznek a gyermekek.

Haladó 3 „asztmás” gyógyúszó csoport:

Ide szintén olyan gyermekeket várunk, akik szakorvosi javaslattal és recepttel rendelkeznek, asztma, légúti megbetegedés, mellkasdeformitás diagnózisuk alapján. Célunk a helyes légzéstechnika elsajátítása és a helyes légzésritmus megtanítása mellett a különböző tüdőterületek átlélegeztetése, és a légző izmok erősítése, szintén állandó speciálisan ezen gyermekek számára összeállított feladatsorral.

 

A hatékony oktatás érdekében a szülők csak az első órán lehetnek a medencetérben. A gyermekek fejlődését a 2-3 havonta tartandó nyílt órákon tudják nyomon követni.

Felszerelés :Úszósapka (szilikonos), fürdőruha, papucs, törölköző, úszószemüveg (ajánlott).
Úszósapka és úszószemüveg előzetes egyeztetés után a helyszínen vásárolható!

 

Időpontok helyszínenkéntÓrarend

Aktuális áraink: Árak, kedvezmények

 

Jelentkezési lap 2019/20-as tanév

 

error: Content is protected !!