Szervezett oktatás iskoláknak/óvodáknak/ egyéb csoportoknak

//Szervezett oktatás iskoláknak/óvodáknak/ egyéb csoportoknak
Szervezett oktatás iskoláknak/óvodáknak/ egyéb csoportoknak 2019-03-14T10:50:08+00:00

Csoportos úszásoktatás másképp

Úszóiskolánk az ajkai, füredi és a sümegi fedett uszodában vagy más külső helyszínen is vállal úszásoktatást, hétfőtől péntekig délelőtt, az óvodák időbeosztásához igazodva.

Miért más a mi úszóiskolánk?

  • Rengeteg eszközzel dolgozunk
  • Nagy tapasztalattal rendelkezünk a félős, víziszonyos, illetve a SNI gyerekek oktatásában is
  • A legtöbb esetben több oktatóval dolgozunk így a foglalkozásokat a gyermekek tudásszintjéhez tudjuk igazítani, ami gyorsabb fejlődést tesz lehetővé
  • Nem használunk kényszerítő módszereket, türelmesen kivárjuk, hogy a gyermekek feloldódjanak és megjöjjön a bátorságuk a feladat kivitelezéséhez, ennek ellenére minden esetben látványos fejlődést érünk el a 10-12 óra alatt

Mivel úszóiskolánk ajkai székhelyű, így oktatást csak 10 fő fölött vállalunk vagyis 10 fő alatt is ki kell fizetni a 10 fő teljes díját.

Általában tömbösített órákkal oktatunk, azaz a 10 órát 5 alkalommal, 1 hét alatt járják le a gyerekek. Ettől függetlenül más időbeosztással is fogadunk óvodákat, a fenti mód a buszköltségek optimalizálása miatt alakult ki.

Az oktatás általában 1 hetes turnusokban zajlik napi 2×45 perces foglalkozással. Természetesen ettől eltérő igényeket is szívesen teljesítünk!

Áraink az oktatási díjat tartalmazzák, a medencebérlés díja és az esetleges sportolói belépők minden helyszínen másképp alakulnak, ezek külön fizetendők!

Ovis csomagok kész

10-12 alkalmas oktatás esetén a gyermekek egyéni ügyesség függvényében megtanulnak hason, háton lebegni, a hát- és a gyorsúszás alapjait, az ügyesebbek szer nélkül úszni!

Óvodák, akik minket választottak:

  • Hétszínvirág Óvoda, Herend
  • Német Nemzetiségi Óvoda, Márkó
  • Regenbogen Német Nemzetiségi Óvoda, Ajkarendek
  • Köveskáli Óvoda
  • Révfülöpi Óvoda
  • Funny Kids Mini Ovi, Nemesvámos

Úszóiskolánk pedagógus végzettséggel rendelkező úszásoktatókkal dolgozik, akik nem csak a kisgyermekek életkori sajátosságait veszik figyelembe, de minden esetben kedvességgel, türelemmel és empátiával fordulnak a félősebb gyermekek felé is! 10 alkalmas oktatás esetén a gyermekek egyéni ügyesség függvényében megtanulnak hason, háton lebegni, a hát- és a gyorsúszás alapjait, az ügyesebbek szer nélkül úszni!

Megkeresésüket a pollyuszoiskola@gmail.com email címen vagy a 06 30/426-12-68-as telefonszámon is fogadjuk.

error: Content is protected !!