Szervezett oktatás iskoláknak/óvodáknak/ egyéb csoportoknak

//Szervezett oktatás iskoláknak/óvodáknak/ egyéb csoportoknak
Szervezett oktatás iskoláknak/óvodáknak/ egyéb csoportoknak 2019-09-27T09:29:38+00:00

Csoportos úszásoktatás másképp

Úszóiskolánk az ajkai, füredi és a sümegi fedett uszodában vagy más külső helyszínen is vállal úszásoktatást, hétfőtől péntekig délelőtt, az óvodák időbeosztásához igazodva.

Miért más a mi úszóiskolánk?

 • Rengeteg eszközzel dolgozunk
 • Nagy tapasztalattal rendelkezünk a félős, víziszonyos, illetve a SNI gyerekek oktatásában is
 • A legtöbb esetben több oktatóval dolgozunk így a foglalkozásokat a gyermekek tudásszintjéhez tudjuk igazítani, ami gyorsabb fejlődést tesz lehetővé
 • Nem használunk kényszerítő módszereket, türelmesen kivárjuk, hogy a gyermekek feloldódjanak és megjöjjön a bátorságuk a feladat kivitelezéséhez, ennek ellenére minden esetben látványos fejlődést érünk el a 10-12 óra alatt

Mivel úszóiskolánk ajkai székhelyű, így oktatást csak 10 fő fölött vállalunk vagyis 10 fő alatt is ki kell fizetni a 10 fő teljes díját.

Általában tömbösített órákkal oktatunk, azaz a 10 órát 5 alkalommal, 1 hét alatt járják le a gyerekek. Ettől függetlenül más időbeosztással is fogadunk óvodákat, a fenti mód a buszköltségek optimalizálása miatt alakult ki.

Az oktatás általában 1 hetes turnusokban zajlik napi 2×45 perces foglalkozással. Természetesen ettől eltérő igényeket is szívesen teljesítünk!

Csomagjainkat igyekeztünk a különböző igények szerint kialakítani. A 2 oktatós csomagjainkban a gyermekeknek lehetőségük van eljutni a mélyvizes oktatásig is, hiszen ez esetben tudjuk biztosítani, hogy a gyerkőcök tudásszintje szerint szelektálva a 2 oktató 2 külön medencében foglalkozzon a gyermekekkel. Tapasztalataink szerint minden csoportos óvodás oktatáson vannak olyan gyermekek, akik a tanfolyam végére mélyvízbiztossá válnak.

Áraink az oktatási díjat tartalmazzák, a medencebérlés díja és az esetleges sportolói belépők minden helyszínen másképp alakulnak, ezek külön fizetendők!

Ovis csomagok kész

10-12 alkalmas oktatás esetén a gyermekek egyéni ügyesség függvényében megtanulnak hason, háton lebegni, a hát- és a gyorsúszás alapjait, az ügyesebbek szer nélkül úszni!

Óvodák, akik minket választottak:

 • “Kacagó” Napközi Otthonos Óvoda és Főzőkonyha
 • Révfülöp és Térsége Napközi Otthonos Óvoda
 • Halimbai Hársfa Óvoda és Családi Bölcsőde
 • Köveskáli Óvoda
 • Káptalanfai Napköziotthonos Óvoda
 • Hétszínvirág Óvoda, Herend
 • Német Nemzetiségi Óvoda, Márkó
 • Regenbogen Német Nemzetiségi Óvoda, Ajkarendek
 • Funny Kids Mini Ovi, Nemesvámos

 

Néhány vélemény rólunk:

„Nagyon örülünk, hogy rátok találtunk. Élmény volt minden egyes nap, amit veletek tölthettünk.  A gyerekek magabiztosabbá váltak a vízben, sokat erősödött a szabálytudatuk. Sokkal egyére szabottabb volt. Az oktatók személyiségéből fakadóan nem volt szükség    fegyelmezésre. Óvodásaink élvezettel vettek részt az oktatáson. „

                                                           “Kacagó” Napközi Otthonos Óvoda és Főzőkonyha

 „Nagyon meg voltunk elégedve a hozzáértő, kedves, de határozott oktatókkal, a gyerekek sok  sikerélményhez jutottak. Köszönjük az ő nevükben is. 2020 tavaszán is szeretnénk részt venni  úszásoktatáson. A két oktató alkalmazásával gyorsabbak voltak a feladatok, jobban tudtak egyénileg is  foglalkozni a gyerekekkel.”

                                                           Révfülöp és Térsége Napközi Otthonos Óvoda

„Élvezték a gyerekek, vidáman, önfeledten vettek részt. Gyermekcentrikusság, magas szakmai  színvonal. Meleg szívvel ajánlom a Polly Úszóiskolát mindenkinek, akinek fontos, hogy gyermeke úszás közben önfeledten jól érezze magát, biztonságban legyen. Kényelmes, jó     körülmények, figyelmes, profi oktatók: ez a Polly. 🙂 Köszönjük! Visszatérünk! „

                                                           Halimbai Hársfa Óvoda és Családi Bölcsőde

„A gyerekek nagyon hamar megszerették a vizet, szívesen jöttek úszni. A tárgyi feltételek biztosításával, színes gyermekközeli eszközökkel hatékonnyá vált az oktatás. A differenciált oktatás még nagyobb fejlődést tett lehetővé.”                   

    Hétszínvirág Óvoda, Herend

           

„Az óvodás korosztálynak megfelelő, sokszínű, érdekes eszközöket és módszereket alkalmazva zajlott az oktatás. A jó hangulat, kellemes légkör vonzóvá tette a gyermekek számára a vízzel való barátkozást, szívesen jöttek egész héten Margarétához.”              

Márkói Német Nemzetiségi Óvoda

 

„Korábbi rossz tapasztalatok után megtaláltuk azt a helyet ahova szívesen járnak a gyerekek, rövid idő alatt sokat fejlődött a tudásuk, magabiztosak a vízben és szeretik a közösséget is. Mindenkinek csak ajánlani tudom az úszóiskolát és Margaréta néni szerető, nevelő, határozott hozzáállását!”                                                                                   

Eszterhainé Andi, Ajka

 

Úszóiskolánk pedagógus végzettséggel rendelkező úszásoktatókkal dolgozik, akik nem csak a kisgyermekek életkori sajátosságait veszik figyelembe, de minden esetben kedvességgel, türelemmel és empátiával fordulnak a félősebb gyermekek felé is! 10 alkalmas oktatás esetén a gyermekek egyéni ügyesség függvényében megtanulnak hason, háton lebegni, a hát- és a gyorsúszás alapjait, az ügyesebbek szer nélkül úszni!

További információkért szívesen állunk rendelkezésre a pollyuszoiskola@gmail.com email címen vagy telefonon munkanapokon 8.00-12.00-ig a 06 30/426-12-68-as telefonszámon.

A pontos létszám és oktatási helyszín ismeretében részletes, minden költséget (medencebérlési díjat és az esetleges sportolói belépőket is) tartalmazó árajánlatot küldünk az óvodák részére.

 

Árajánlat kérés

 

 

error: Content is protected !!