Részvételi szabályzat

//Részvételi szabályzat
Részvételi szabályzat 2019-09-01T13:21:06+00:00

Miután a gyermeket a megbeszélt csoportba (adott nap, adott óra) felvettünk, a gyermek folyamatosan abban a csoportban van  – tehát minden héten ugyanabban az időpontban várjuk – egészen addig míg a szülő nem jelzi felénk, hogy változtatna vagy befejezik.

Fizetés:

2019 szeptemberétől havidíjas rendszerben dolgozunk. Ez azt jelenti, hogy minden hónap elején ki kell fizetni az adott havidíjat.. Akkor is, ha 5 és akkor is, ha 3 hét van az adott hónapban. A havidíjas rendszer miatt hiányzás esetén csak leúszásra van lehetőség, amennyiben az óra időben le lett mondva. Amely helyszínünkön nem tudunk órát biztosítani pótlásra, ott fél évente lehetőséget biztosítunk havidíj fizetése nélkül a lemondott és le nem úszott órák pótlására (december és június).

Fizetési kötelezettség a szülővel egyeztetett kezdési időpont hónapjától addig a hónapig tart míg a szülő nem jelzi felénk az úszásoktatáson való részvétel befejezését!

A fizetés történhet készpénzzel a helyszínen az alábbiak szerint:

Ajka: minden hónap elsők hetében

Balatonfüred: minden hónap második hetében

Sümeg: minden hónap első hetében

vagy átutalással, melynek határideje minden hónap 10-e.

 

Óralemondás: 

Csak az időben jelzett óralemondást tudjuk elfogadni, pótlásra csak ilyen esetben van lehetőség.

Délutáni órák lemondása: az adott napon 12.00-ig telefonon, sms-ben, facebookos üzenetben, emailben vagy a motibro rendszeren keresztül.

Hétvégi órák lemondása: az adott napon 8.00-ig  sms-ben, facebookos üzenetben, emailben vagy a motibro rendszeren keresztül.

 

Szülő az oktatás alatt a medencetérben nem tartózkodhat a nyitott óra, vagy a pisiltetés kivételével!!!

A gyermekeket az öltözőknél vesszük át és oda is kísérjük ki óra után. Ott adjuk át őket a szülőknek.

 

Pisiltetés:

Mivel az uszoda köve rendkívül csúszós és veszélyes és a uszodák területén a wc-k általunk nem látható helyen vannak ( a gyermekeket felügyelet nélkül soha nem hagyjuk!!) bevezettük a pisiltetés rendszerét. Ez azt jelenti, hogy aki vállalja a havidíj csökkentése érdekében a pisiltetést, az havonta egyszer sorra kerül a gyermekek kikísérésében. Erről az időpontról mindenkit értesítünk és csak indokolt esetben tudunk ettől eltekinteni.

 

Felszerelés:

Az órákon való részvételhez szükséges felszerelések listája az egyes csoportok leírásánál található.

BABA CSOPORT INFORMÁCIÓK MANÓ CSOPORT INFORMÁCIÓK  KEZDŐ CSOPORT INFORMÁCIÓK  KÖZÉPHALADÓ INFORMÁCIÓK  HALADÓ INFORMÁCIÓK

error: Content is protected !!