Kedves Sümegi Úszóink!

Sajnálattal értesítünk titeket, hogy nagyon nehezen ugyan, de meg kellett hoznunk egy döntést a sümegi úszásoktatásunkkal kapcsolatban. A fennálló körülmények okozta helyzetben osztottunk és szoroztunk és költséghatékonysági okok miatt úgy döntöttünk, hogy a Polly Úszóiskola Sümegen nem fogja elkezdeni csoportos úszásoktatásait sem az idén, sem pedig a jövő tanévtől.

Nem szerettünk volna cserbenhagyni titeket, de muszáj volt logikusan gondolkodnunk és az úszóiskolánk további sorsát, meglétét illetően döntéseket hozni.

Ha számotokra esetleg megoldható akkor ajkai vagy balatonfüredi helyszínünkön továbbra is szívesen fogadunk titeket.

Természetesen a márciusra kifizetett havi bérletetek március 13. után esedékes, ám elmaradt óráinak díját, továbbá a júniusi pótlásra jogosultaknak a korábban szabályosan lemondott órák díját (amit júniusban pótoltatok volna, maximum 4) visszafizetjük, mivel így szeptemberben azt kompenzálni nektek nem tudjuk.

Szilvi mindenkinek kiküldi az általunk visszafizetendő összeget, kérjük erre nézzetek rá!

Akik a bérlet árát utalták, azoknak visszautaljuk az összeget, akik pedig készpénzzel fizettek azok ezt az összeget átvehetik tőlünk 2020.06.03-án, 9.00-10.00 óra között a Sümegi Tanuszoda előtt.

Sajnáljuk, hogy ez így alakult és reméljük valamikor, valahol találkozunk még.

Polly Úszóiskola